ExpressoWifi

Italia on hyvä maa, mutta kaksi asiaa saa mut raivon partaalle. Suihkut ja internet-yhteydet. Mun kohdalle on melkein poikkeuksetta osuneet ne heikolla paineella liruttavat suihkut joista kuumaa vettä saa odotella ajasta ikuisuuteen. Internetin kanssa on sama. Antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa. Hotellien ja asuntojen netit on olleet mitä on, puhumattakaan siitä, että samaa kaistaa voisi useampi käyttää. Tiedän ettei kaikkien lomaan internet kuulu, mutta mulle se on tarpeellinen juttu.

Paikallisen nettiliittymän ostaminen puhelimeen ei kiinnosta. En jaksa vaihdella sim-kortteja puhelimessani ja haluan tietää satavarmasti, että netti toimii, kaistaa riittää ja ettei niitä yllätyskuluja tule. Let`s keep it simple.

Olin bongannut Expressowifin jostain, mistä lie. Pikaisella selailulla nettisivut ovat yllättävän modernit ja toimivat, näin kun ei aina Italiassa ole. Twitteriä kyllä osataan käyttää ja masinoida sen voimaa, mutta FB-kulttuuri ja nettisivujen laittaminen on vielä meitä pohjoismaalaisia huomattavasti jäljessä.

Noudon voi sopia haluamaansa paikkaan, joten sukkuloimme sujuvasti Terminin vieressä olevaan hotelliin ja paketti kainaloon. Mokkula jaksoi vaivatta pyörittää neljää laitetta, lupaavat, että kymmenenkin toimii, tosin luonnollisesti yhteys hidastuu varmasti mitä enemmän laiteita lisätään.

Systeemi on iisi. Varaat netistä mokkulan haluamalle ajalle ja hinta määräytyy sen mukaan (meillä 12 päivää 60 euroa). Sovit nouto- ja palautuspaikan ja that`s it. En usko, että mokkulan sais hoidettua ihan jokaiseen pikkukylään sillä yritys on turismin start uppeja vasta, mutta isoissa italialaisissa kaupungeissa toimii hienosti.

Akun luvataan kestävän kuusi tuntia suorasoittokäytössä, me sammutettiin laite aina välillä ja hyvin riitti aamusta seuraavankin päivän iltaan. Mukana paketissa on latausvälineet.

nähtävyydet rooma (99)

Palvelusta otetaan 50 euron pantti jonka saa takaisin mokkulan palauduttua. Maksuvälineinä käyvät tunnetuimmat luottokortit ja PayPal.

Jos siis olet työreissulla Italiassa tai kaltaiseni nettiaddikti, ota tämmöinen! Tai jos olet vaikka ryhmänvetäjä matkatoimistossa tai pressimatkojen koordinaattori, napatkaa mukaan. On hyvää mainosta yrityksille jos turistit voi suoraan päiväretkiltä firman piikkiin postailla kuvia tien päältä sosiaaliseen mediaan!

www.expressowifi.com