Hotel Panda **

Via della Croce 35

Hotelli on erinomaisella paikalla keskellä historiallista keskustaa, aivan ostoskatujen välissä. Espanjalaisille portaille on vain pari korttelinmittaa.

Huoneet ovat siistejä ja tilaviakin, mutta tätä hotellia ei valita sisustuksen takia. Budjettimatkailija voi valita yhteiset pesutilat säästääkseen hieman. Yhden hengen vessattomat huoneet ovat hyvin pieniä.  (Vaikka yhteiskäytössä olevat pesutilat kuulostavatkin pelottavilta, niin tässä hotellissa ne ovat puhtaina kokoaika!) Hinnat ovat valitettavasti hieman nousseet siitä kun itse majailin täällä, mutta suosittelen silti lämpimästi esimerkiksi viikonloppumatkailijan majoitukseksi hyvien kulkuyhteyksien takia. Himoshoppaaja arvosta ostoskatujen ytimessä olevaa sijaintia, kassien kantomatka on mitätön.

Hintaan sisältyy langaton internet, aamupala on mahdollista lunastaa viereisestä kahvilasta viiden euron hintaisella voucherilla. Henkilökunta on ystävällistä ja puhuu englantia.

Kadun hälinä ei väsynyttä matkailijaa haittaa, mutta herkkäkorvaisille suosittelen korvatulppien mukaan pakkaamista mikäli huone on kadun puolella. Hotelli ei erotu kadun ovista mitenkään kummoisesti, kyltinkin ollessa kovin pieni. Etsi vihreitä ovia.

Ei liikuntaesteisille.

Lue kaupunkiverosta.

Albergo Panda

 

Tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan: Majoitus, Via del Corso