Il Bacio Trastevere

Tämän majoituksen tarjosi Suomen Interhome. Ja koska asunto oli aivan mahtava, suuntautuu reissumme maaliskuussa 2018 tänne taas, omalla rahalla tällä kertaa.

Il Bacio Trastevere Rooma

Il Bacio tarkoittaa suukkoa. ”Baciiii..” huudellaan lentosuukkoja moiskautellen ja ystäviä päättävät chat-keskustelumme tähän huikkaukseen. Jos jotain kaipaan Suomeen, niin lisää poskisuudelmia ja halauksia. Niillä ihminen pysyy terveenä lomia odotellessa.

Asuntoni sijaitsi Trasteveressa, muutaman sivukujan päässä pahimmasta turistikeskittymästä rauhaisella kujalla. Ikkunasta avautui näkymät suoraan aamuaurinkoon ja Gianicolon rinteille, Acqua Paolan kurkistellessa tervehdykseksi. Ihan älyttömän laadukas kämppä. Ilmastointi toimi, lämmitys toimi, vettä tuli suihkusta kuin Suomessa ja hyvin varusteltu keittiö mahdollisti isommatkin illanistujaiset. Kaksi makuuhuonetta joiden keskellä olevat keittiö sekä olohuone luovat kumpaankin makuuhuoneeseen yksityisyyttä. Ja toisessa kylppärissä vielä ammekin <3

Jos tälläisen asunnon vuokraa kaksi pariskuntaa, tulee hinnaksi viikon lomalla noin 30 euroa per yö per pää. Et saa mistään niin halvalla samantasoista hotellia kuin mitä tälläisia vuokra-asuntoja saa. Trasteveressa kaikki palvelut on lähellä ja sillan yli on nopea pääsy jalkaisin/ratikalla historiallisen keskustan ytimeen. Ja vaikka alue on turistien valloittama, ei sieltä roomalaiset ja roomalaisuus ole kadonnut mihinkään. Vain askellus seuraavalla sivukujalle ytimestä ja turistit ovat kadonneet tieltäsi.

Kortteliravintolasta kantautui sisäpihan ikkunan kautta silloin tällöin viinipullojen kolinaa, mutta kuten aina ennenkin, suosittelen ottamaan korvatulpat mukaan, eihän miljoonakaupunki nuku koskaan.

Lentoni Roomaan saapui niin myöhään, ettei lentokenttäjunia enää kulkenut. Interhomen Rooman toimiston kautta sain järkättyä itselleni kyydin asunnolle, maksoi saman mitä muut taksit eikä kuljettaja joutunut etsimään lomakotiani vaan tiesi suoraan mihin mennä. Väsyneenä ja nälkäkiukkuisena en olisi jaksanut alkaa inttämään kuskin kanssa suunnistusohjeista.

Tsekkaa tämän linkin takaa asunnon speksit

Ja vielä kuvia Trasteveren asunnostani. Mun omat kuvat asunnosta oli niin surkeita, etten kehtaa ees näyttää niitä. Tässä asunnon omistajan kuvat jotka yllättävää ja harvinaista kyllä, ovat ihan totuudenmukaisia <3 Siinäpä bisnes valokuvaajalle, läpi käymään Italian asunnonvuokraajien sekä hotellien sivuja, monessa paikassa olisi tarvetta myyville sekä todenmukaisille kuville!

Tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan: Kaikki artikkelit, Majoitus