Lilium Hotel ***

Via Venti Settembre 58

Edulliset huoneet ovat kadulle päin ja kalliimmat sisäpihalle. Kalliimpien huoneiden parvekkeet on myös koristeltu suurilla määrillä kukkia ja tilaakin on ranskalaistyyppisille terassikalusteille. Halvemmissa huoneissa on yksi tai kaksi parveketta joilla mahtuu muutama henkilö tupakoimaan. Ikkunat ovat tuplalasia ja puuta on molemmin puolin ääntä blokkaamassa. Roni nukkui kuin pieni lapsi, itse heräsin yöllä baarista palaavan tyttöporukan kikatteluun. Korvatulpat lienee aiheelliset, mutta niinhän ne on aina kun ei ole tietoa seinänaapureistaan.

Aamiaisella leipä oli tuoretta ja pehmeää, muutama leikkele ja juusto löytyi, marmeladia sekä useampaa cornettoa, myslejä, muroja, jogurttia, mehuja ja ihan oikeaa kahvia!

Yhteisaulassa on häkkilintuja ja melkolailla romanttistyyppiset koristelut kultaisine papukaijoineen sekä koristeellisine istuimineen ja pianoineen. Huoneet ovat kaikki pastellisävyisiä ja hotellin kukkahenkeä täynnä. Ei mitenkään ärsyttävällä tavalla, mutta lähellä sitä.. Hotelli oli puhdas, portieeri aina paikalla ja huoneet tilavia, kylpyhuoneet vasta remontoituja. Matkaa Terminin juna-asemalle noin 10 minuuttia. Omistajan (tai jonkun respatyöntekijän) koira oli ainakin oman vierailuni aikaa yhteisissä tiloissa, joten superallergiselle tämän mukaan ei soveltuva valinta.

Ei liikuntaesteisille.

Lue kaupunkiverosta.

Lilium Hotel

 

Tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan: Majoitus, Trastevere