Vegaaniset ravintolat

Vegan Quo Vadis on roomalaisen Alfredo Gagliardin ylläpitämä karttaopas Rooman kasvis- ja vegaaniravintoloista. En mielelläni kirjoita oppaaseen ravintoloista, sillä en voi taata, että antamani vinkit niistä miellyttäisivät kaikkia. Tai, että edes tietäisin onko ravintola olemassa tai mikä sen laatu on opastani lukevan matkailijan reissun aikana.

Siksipä mieluusti annan oppaassani tilaa heille jotka oikeasti asiasta jotain tietävät. Olen seurannut Alfredon projektia jo pitkään ja haluan välittää miehen vinkit teille, vegaaniravintoloita on kysytty minulta paljon.

Gagliardi ryhtyi kartan rakennukseen vuokratessaan asuntoja turisteille. Hotellit tarjoavat nähtävyyskarttoja, mutta Alfredon ollessa itse vegaani, halusi hän tarjota tietoa kasvis- ja vegaaniravintoloista. Nykyään mies pyörittää myös FB-sivua jossa jakaa tietoa uusista ravintoloista, kokkauskursseista, sekä päivittäisistä menovinkeistä. Gagliardi pyrkii tuomaan esiin paljon pieniä yrittäjiä joita markkinamaailma ei ole vielä nielaissut.

Klikkaamalla otsikon edessä olevaa kuvaketta, saat listauksen esiin. Löydät sieltä vegaaniset ravintolat, kasvisravintolat jne. Alfredo kertoi, että vaikka kasvisvaihtoehdot ja veganismi ovat suuressa suosiossa, osa yrittäjistä ei uskalla vielä julkisesti mainostaa suureen ääneen tarjoamiaan vaihtoehtoja ettei muut asiakkaat kaikkoaisi.

Kartta toiminee parhaiten kun avaat sen omaa välilehteen. Klikkaa vuorostaan otsikon perässä olevasta laatikonmuotoisesta kuvakkeesta.

Vegan Quo Vadis? Roma Facebookissa

Buon appetito!

Postauksen kuva: Antonella Mignogna